Radio Nord-Salten /

På fredagene går nå musikkprogrammet kl 21. Nattsvisker går på lufta kl 22-24.

Teknikerkurs!

Vi trenger flere teknikere! - Så kom og lær!
Det blir flere sjanser!

Ta kontakt med Jan Isaksen på telefon 9771 0820

Vi trenger telefonvakter!
Når nattsvisker går på lufta på fredager fra kl 2200-2400, er dette et innringingsprogram som krever at vi har noen "bak kulissene". Er du en som pleier å være våken utover nettene, er du godt egnet som medarbeider!
Ta kontakt med vår kontormedarbeider Anny på telefon 97969051 ! Du vil få opplæring og kan begynne allerede kommende fredag. :)

Har du lyst å begynne med radioarbeid, enten det er å være tekniker eller programvert, er telefonvakt et fint sted å begynne og bli kjent i radioen. Vi har stort behov for nye teknikere og opplæring blir gitt.

Reklame

Til bedrifter og andre aktører i og utenfor Nord-Salten som vil bruke radioen aktivt til å markedsføre tilbud, varer, tjenester, konserter med mer! Fra nå av vil vi tilby reklame. Vi vil lage reklame-snutter som vi markerer med lyd/musikk, deretter opplesning av reklamen av en annen stemme(r)og avslutning av lyd/musikk. Om ønskelig kan vi avspille lyd som dere leverer på minnepenn e.l.

Til gamle og nye sponsorer!

Radio Nord-Salten står på, til tross for kommunesammenslåinger og dårlig kommuneøkonomi. Det medfører imidlertid at vi er avhengig av de mange positive støttespillere i næringslivet som allerede støtter oss. Stor takk til alle dere som har støttet radioen gjennom årene! Dere vil fortsatt få henvendelser fra oss om sponsing, med mindre dere ønsker å benytte vårt nye tilbud om reklame, se ovenfor. Ved å være sponsor, blir navnet på bedriften lest opp i begynnelsen og i slutten av programmet, med takk om at bedriften har sponset programmet.

Bli sponsor

HUSK sendingene fra kommunestyremøtene.

De blir annonsert når de kommer på møteplanen i kommunene.


Vinnere av det store lotteriet er trukket Du finner vinnerne her

Avholdt generalforsamling 4. april 2017 HER


Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.


Publiseringsløsning levert av Nettintro ANS. Design av Bjørn Tore Hansen.